Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 26 d’abril del 2016

LA REVISTA

La revista és un subgènere de la comèdia. Sorgeix del anomenat show business del segle XIX, on es concentraven altres tipus d’entreteniment públic, com el burlesques, vaudeville, extravaganza, travesty, cabaret, music hall: espectacles dramàtics y satírics on es parodiaven diversos fragments d’obres clàssiques i temes socials com el comportament de l’aristocràcia, els codis d’etiqueta i la indignació popular.
El gènere de revista pren diversos elements d’espectacles enfocats al públic masculí adult, destacant el burlesque i el cabaret que es caracteritzaven por incloure entre els seus números teatrals, algunes representacions d’escenes eròtiques en què participaven les dones. Les imatges de promoció sempre eren de dones erotitzades.
El gènere de la revista teatral es desenvolupa a partir de 1890, i era originalment una col·lecció de breus presentacions dramàtiques, cançons i rutines de dansa, similars a les d’un espectacle de varietés, però al voltant d’un argument o tema específic.
El segle XIX consolida diferents números que requerien vestuaris ostentosos, amb molt color  i una estètica flamant i glamurosa.


A principis del s. XX es converteix en un entreteniment perfecte per a la població, va abastar tanta popularitat, que s’anomenà L’Època Daurada del Revue, període 1930 - 1940. Els espectacles ja incloïen diferents arguments eròtics, números musicals, una major producció i diferents elements que el converteixen en el que es ara coneixem. Els espectacles de revista van començar a centrar-se en un personatge femení específic, interpretat per una actriu de gran bellesa i talent, tal celebritat era la vedette.


Nosaltres així anem treballant, investigant en les tècniques específiques de la Revista de Varietés...
i preparant-ho tot per a que l'espectacle no deixi ningú indiferent...