Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 4 de desembre del 2014

PARAULES VIATGERES

Vivim en una societat que ens imposa regles, sovint massa regles i massa estranyes a la pròpia essència de lo humà. Una societat que està perdent la seva identitat després que els mitjans ens atansin la realitat d'altres mons més llunyans mentre en fan perdre de vista la realitat que tenim més a la vora. 
Tots volem viatjar, conèixer altres paradisos, altres cultures, però quan les tenim a la vora no som capaços de preguntar a les persones que ens en poden fer cinc cèntims d'on són, d'on han vingut i els per quès?
Tothom tenim molt clar que els ocells migren per trobar unes condicions de temps, de menjar i de tranquil·litat però no som capaços d'acceptar que les persones puguem fer el mateix, que viatgem per tenir alguna cosa de menjar quan al nostre país ens volen tallar les ales. Tothom hem nascut amb la capacitat de "volar" però ens han fet creure que no és possible que són coses que només pertanyes a uns quants que s'han erigit en els detentadors del poder, en usurpadors del poder que només hauria de pertànyer, per propi dret, a la ciutadania.
I és que les ganes de volar sempre han estat presents en la cultura humana, la llibertat que atorguem als ocells i que neguem a les persones és l'ideal de vida del 99% de la població. 
Per què doncs maltractem, abans d'entendre, la decisió de totes aquelles persones que han decidit exercir el seu dret a "volar"?
Em preparo per començar a treballar l'acceptació de paraules viatgeres vingudes d'altres móns per entendre que construir un món més adult on tothom poguem conviure sigui una realitat el més aviat possible. Només cal fer un primer pas. Jo ja l'he fet i amb mi algunes persones que m'acompanyaran en aquest viatge. 
AVIAT EN TINDREU MÉS NOTÍCIES !!