Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 5 de juliol del 2012

MOSQUES I MÉS MOSQUES

Cada cop surten més notícies sobre la corrupció i l'ànsia de poder dels polítics, dels banquers, i de totes aquelles persones a les quals hem decidit atorgar (d'alguna manera o altra... votant o sense votar... explícita o tàcitament...) la prerrogativa de ser els nostres representants.
Mentrestant, per altra banda jo he tingut el plaer de treballar amb l'alumnat de 2n EAD de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida, una versió del mite d'Electra (basada en una adaptació lliure del text de Sartre) titulat LES MOSQUES que ens parla de com ELS CORRUPTES es reprodueixen i ens toquen els collons igual que aquests insectes.
Un repartiment excel·lent (que podeu veure més avall), una escenografia molt i molt suggerent de Tomàs Ródenas, un vídeo que ha copsat perfectament l'esperit de la tragèdia i que ens va fer l'Óscar Sanchez i va tirar el Llubí, una coreogràfia (una mica accidentada) de la Marta Casals... i la il·luminació -com sempre delicada, còmplice i suggerent- del David Vila... 

I, és clar, el suport incondicional de l'Antonio i la Mercè de l'Aula. 
(Ah, les noies que surten fent d'Erínies són algunes actrius que vam aconseguir enganyar per a que participessin, i van estar sublims!)

VEIEU ALGUNES IMATGES de les fotos que va fer la MARIA, la fotògrafa de l'Aula !!!!