Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 28 de maig del 2012

COMENTARIS DE LES AMISTATS SOBRE LA TCM

JORDI ROMERA: Els/les que ho hem vist, donem fe de que HO FAN MOLT REBÉ i et quedes amb ganes de quedar-t'hi un pase i un altre... I un altre... I un altre... Sou genials!!! 
ISABEL FERRAN: Així que van mutar bé?, i molt? felicitats! i molta merda per avui... 
JAUME BELLÓ: Moltes gràcies ! 
JORDI ROMERA: A tu per fer realitat la idea i deixar que la fruïm. 
JUDITH FERNÁNDEZ: Gràcies a tu per engegar aquestes idees tant bestials que portes per dins, i que en siguem privilegiats de veure-les. wapo. 
TIGRE TON: Totalment d'acord amb la Judith! Gràcies al Jaume per la seva visió del teatre, i gràcies a l'Anna, la Marta, la Yasmina, la Maria, la Vanessa i l'Efrain per com ho van transmetre al públic... genials!!! 
PEPA GAR RED: ¡De Pu-tu-rrú de fuá! 
ÒSCAR RIBES: Gràcies a tothom per regalar-nos i emocionar-nos!!! Una feina preciosa!!! 
PILAR DUAIGUES: Gràcies a la teva capacitat per convertir en poesia tot allò que toques, i a la teva fe en el potencial de les il.lusions dels qui es deixen guiar per tu, ets capaç d'aconseguir petites meravelles com aquesta, on els sentits dels actors i actrius es fusionen amb els sentits de l'espectador: mirades, respiració, tacte.... Va ser un privilegi ser-hi! 
MARGARETHA MANS: bon dia! me ha gustado mucho ayer...  Gracias por la invitación...¡os admiro mucho!
PEPA GAR RED: Puy y Palmira dejaron faena atrasada para venir, se tuvieron que ir sin ver la ruta roja, pero me agradecieron que las desocupara porqué les gustó el para qué. Apa ya tienes 2 opiniones más de las que pedías!

I ara només ens caldria saber què en pensen les persones que no están dins el cercle d'amistats a les que els hi agrada aquest tipus de posades en escena... les persones més crítiques ! (Que segurament en tenen idees molt i molt interessants també)