Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 9 de gener del 2012

CANVIAR DE PARADIGMES

Hi havia una vegada una noieta cega que es passava els dies asseguda al carrer, amb una manta, una tassa i un bocí de cartró, escrit amb un retolador blau, on hi deia:
Un dia, va passar per allà una artista, es va aturar a deixar-li unes monedes, i en veure els pocs diners que tenia a la tassa, sense demanar-li permís va agafar el bocí de cartró, el va girar i va agafar un retolador negre que ella portava sempre, i va escriure un altre missatge... I va marxar sense dir res més.
A la tarda, l’artista va tornar a passar pel davant de la cantonada on hi havia la cega que demanava almoina; la seva tassa estava plena de bitllets i monedes.
La cega, que va reconèixer les seves passes, li va preguntar si havia estat ella, qui havia tornat a escriure el cartell i sobretot, què hi havia escrit. L’artista li va contestar: "Res que no sigui tan cert com el teu anunci, però ho he escrit amb unes altres paraules". Va somriure i va marxar...
Missatge: “Si fas allò que sempre has fet, obtindràs els mateixos resultats que sempre has obtingut.”... però se’n poden fer múltiples lectures.