Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 12 de maig del 2010

UN BALL PARLAT


No es pot negar. Teníem els pèls de punta en veure els antics balladors a primera fila de la plaça Sant Joan, amb tota la plaça plena, i ells devien sentir una joia similar en veure que una cosa que havien fet ells de joves, 65 anys enrere, tornava a prendre vida damunt d'un escenari. Amb més mitjans... "nosaltres no teníem aquestes espases tan boniques" ens comentava un d'ells mentre ens ensenyava unes fotografies que portava en una carpeta sota el braç com si fos un tresor... la veritat és que ens va donar ànims per afrontar aquest espectacle davant de tanta gent. Felicitats a tots els balladors i balladores que heu fet l'esforç de tirar-lo endavant. Al Xavi per les coreografies espectaculars que ha muntat, i als Aurembiaixos per encetar tot aquest projecte!!! I als músics per acompanyar-nos.
I aquí s'acaba aquest ball
dels moros i dels cristians,
amb un àngel, un diable,
i cobla de tres quartans.

2 comentaris:

Teresa ha dit...

M'ha agradat molt el poder formar part d'aquest grup i compartir tants pico-pico-escut i tantes tardes de dissabte. He conegut gent fantàstica com tots els de La Comunicativa que m'han fet veure i sentir un teatre diferent, emotiu, engrescador. Gent com els de l'esbart del Sícoris, que ens han salvat el ball i, sobretot, el seguici. Els Aurembiaixos i la seva iniciativa i força per tirar-ho tot endavant ( no sé com no van plegar quan ens van veure assajar i no n'encertàvem ni una). Gràcies a tots i totes per haver-ho fet possible. ENDAVANT, BONS SOLDATS D'AQUESTA TERRA, QUE ÉS FERMA COM LA QUE MÉS!!!!
Teresa.

cossosmutants.blogspot.com ha dit...

LA veritat és que ha sigut una experiència digna de ser viscuda, amb les particularitats de cada un, i els defectes i les virtuds que portem amb nosaltres, Gràcies per formanr-ne part REINA !!!